10 semne că ești un spirit liber si cum îți poți îmbunătăți calitatea vieții simplu

0
206

Când ne gândim la termenul „spirit liber”, ne imaginăm o persoană care își conduce propriul curs în viață, neîncărcată de sarcini sau preocupări comune. Unii privesc pe cei care se identifică ca spirite libere ca fiind iresponsabili sau copilărești, deși această mentalitate oferă lecții pentru a ne informa cum putem trăi viața în termenii noștri.

Dacă vă identificați cu oricare dintre aceste semne, este posibil să aveți un spirit liber care așteaptă să fie eliberat

Ești independent

Oamenii independenți prosperă să asculte propriile voci, indiferent de situație sau circumstanță. Această trăsătură de personalitate esențială a spiritului liber este una comună inovatorilor, antreprenorilor și artiștilor creativi, deoarece o serie independentă se bazează, de asemenea, pe o bază puternică și credință în sine.

Esti persoana din cameră care găsește întotdeauna un nou mod de a privi lucrurile? Spiritele libere sfidează așteptările și vor vedea întotdeauna neașteptatul în moduri la fel de improbabile. Aceste tipuri de gânditori pot reprezenta atuuri grozave pentru o echipă creativă, întrucât vor găsi întotdeauna o nouă modalitate de a privi o idee. Spiritele libere sunt, de asemenea, niște adepți incredibili pentru inovație, întrucât nu le este frică să se ridice în picioare pentru ideile lor, oricât de mult ar nemultumi restul mulțimii.

Teama nu te oprește

Dale Carnegie a spus: „Fa lucru de care te temi cel mai mult si continuua sa faci acel lucru … aceasta este cea mai rapidă și sigură cale descoperită până acum pentru a cuceri frica.” Spiritele libere simt frică, dar nu permit acest sentiment să fie ceva care le oprește.

Majoritatea spiritelor libere vă vor spune că orice succes nu merită să îl aveți decât dacă este obținut cu o doză sănătoasă de mișcare prin teamă.

Aveți o coloană vertebrală puternică.

În timp ce se poate spune că spiritele libere merg cu fluxul vieții, ele îl realizează cu un sentiment sănătos și puternic al sinelui. Aceasta se traduce prin a trăi cu intenție și scop. Un spirit liber creează limbajul care compune discuția.

Liber de atașament

Pentru a avea un spirit liber, trebuie să fim dispuși să renunțăm sau să ne îndepărtăm de lucrurile care i-ar putea cântări pe alții, cum ar fi relațiile convenționale, carierele și alte capturi tradiționale ale vieții moderne.

S-ar putea să găsești un spirit liber care își vinde bunurile materiale și trăiește într-o autoutilitară sau să nu rămână legat de un loc pentru foarte mult timp. Sau un spirit liber care alege să trăiască pur și simplu cu un angajament de a nu participa la consumerism. Minimalismul este adesea o alegere a spiritelor libere, deoarece acest stil de viață întruchipează libertatea de lucrurile care ne cântăresc. Spiritele libere se bucură de propria companie și prosperă solo.

Aventura este numele tău de mijloc.

De fapt, dacă ești un spirit liber, aventura este numele, prenumele și numele tău mijlociu. Ți-e sete de locuri noi, oameni, mâncare și experiențe, atât de mult încât iti e de ajuns un rucsac pentru a te îndrepta spre locuri necunoscute de nimeni altcineva.

Ai nevoie de spațiu

De multe ori simțiți claustrofobie în spațiile interioare sau alegeți să vă ocupați propriul spațiu? Ai nevoie de timp liber de la alți oameni? Spiritele libere sunt capabile să mențină perioade lungi de timp „singure” și se simt adesea însoțite de un birou, spații de lucru similare sau chiar aranjamente vii.

Ai propriul simț al timpului

Spiritele libere au propriul ceas intern, dezvoltând un simț intuitiv al timpului care se potrivește cel mai bine celor care nu sunt legați de un ceas sau de un orar obișnuit de lucru. Ei prosperă să vină și să meargă așa cum decid, mai degrabă hotărâți de ceilalți.

Ești un visatori de zi cu zi

Visează, visul este adesea mantra spiritului liber, precum și panourile de orientare. Un prieten cu spirit liber poate fi un minunat asistent și un model pentru ca alții să trăiască cu mai mult scop.

Nu ești un lenes

Unii dintre cei mai de succes oameni pe care îi imităm astăzi sunt spirite libere. Gândiți-vă la Steve Jobs sau Elon Musk sau la acei artiști creativi care așteaptă extraordinarul si fac ceva cu realitatea lor de zi cu zi și a căror energie liberă a dus la inovații cu impact durabil in viata multor oameni.

Esti intr-o continua invatare

Spiritele libere au sete de cunoștințe, indiferent dacă este vorba de o altă limbă, de o nouă abilitate de gătit sau de o a doua (sau a treia) carieră. Nefiind dispuși să se mulțumească cu banalul, spiritele libere caută noul în felul în care își trăiesc viața.

A fi un spirit liber nu se limitează la sex, rasă, sau religie. Multe culturi cred, de asemenea, că energia spiritului liber nu este numai tărâmul oamenilor; animalele și chiar obiectele pot reprezenta și conține energie liberă a spiritului.

Cel mai obișnuit animal asociat cu un spirit liber este lupul, simbol al independenței acerbe, al libertății personale și al vieții vieții cu putere și scop. Alte animale care întruchipează această energie sunt felinele (mari și mici), coiotele, caii, acvilele, falcii și delfinii / porpoizii. Obiectele care reprezintă un spirit liber pot varia de la cristale, amulete, pene, triskelions, peregrinate, luna, aripi.

Cum să-ți accesezi spiritul liber

Iată câteva lucruri concrete pe care le poți face astăzi pentru a-ți consolida spiritul liber:

  • Flexibilitate. Renunta la tot ce te blocheaza sa fi tu.
  • Spontaneitatea este marca spiritului liber. Fie că este o zi sau o săptămână sau un an, permiteți să trăiesti din când în când.
  • Îmbrățișați haosul. Dacă petreci o cantitate enormă de timp organizându-ți casa, viața sau copiii, s-ar putea sa mergi pe un drum mult prea organizat si fara culoare. Permite-ti sa traiesti cu o cantitate sănătoasă de nebunie. Putin haos te poate elibera de multe frustrari si probleme.
  • Lasă-l pe artistul tău interior sa mai respire. Scoateți panza pentru a picta ceva, orice, scrie o poezie, cânta o melodie sau danseaza noaptea. Creativitatea pentru inima, suflet și spirit imbunatateste calitatea vietii.
  • Fii TU.

Sursa: GAIA.COM