Aeroportul Internațional Denver ascunde un secret – VIDEO

0
604

Pe 28 februarie 1995, Aeroportul Internațional Denver și-a deschis portile și pistele de aterizare si decolare publicului larg dupa ce a cheltuit 2 miliarde de dolari mai mult decât fusese bugetul inițial.

Noul aeroport masiv nu a ocupat doar mult timp și bani, ci a ocupat și mult spațiu: două decenii mai târziu, este în continuare cel mai mare aeroport din Statele Unite cu cea mai lungă pista disponibilă în țară (pista 16R / 34L este lungă de 16.000 de metri ). DIA( Aeroportul Internațional Denver ) a înlocuit vechiul Aeroport Internațional Stapleton din Denver, care a fost afectat de probleme (pistele prea apropiate, lipsa generală de spațiu pentru extinderea necesară), iar crearea acestuia a ajutat la satisfacerea unor nevoi de bază pe care Stapleton pur și simplu nu le-a putut. Denver avea nevoie de mai mult spațiu pentru a servi diferitele companii aeriene care făcuseră – și voiau să facă – Mile High City un hub al operațiunilor, iar DIA a făcut exact asta.

La prima vedere sună destul de normal, nu? Un oraș avea nevoie de un aeroport nou și a primit unul, chiar dacă a fost nevoie de mai mulți bani și mai mult timp decât fusese planificat inițial, așa cum se întâmplă adesea cu lucrările publice la scară largă (deși există o anumită dezbatere cu privire la cine a finanțat de fapt aeroportul). În ultimii 20 de ani, oamenii s-au întrebat dacă DIA si suma uriașă nu au vreo legatura cu o conspirație, sau o mulțime de conspirații.

Marcajele

Aeroportul poartă o serie de marcaje „ciudate” pe podelele pe care unii oameni cred că simbolizează o nouă tulpină de hepatită care ar putea fi folosită în războiul biologic. În realitate, majoritatea simbolurilor sunt preluate din limba Navajo sau sunt trase din tabelul periodic al elementelor.

Piatra de aducere aminte

Există o piatră de aducere aminte si o capsulă de timp (care se presupune ca include un card de credit, un steag din Colorado și ziare printre multe altele) care nu ar trebuie deschisa decat în 2094. Simbolurile de pe aceasta piatra sunt asociate cu francmasonii, o organizație caritabilă care este adesea supusă propriilor lor teorii ale conspirației. Markerul menționează, de asemenea , „New World Airport Commission”, o organizație care nu există de fapt dar pare să ia credite pentru construirea întregului aeroport. Cu toate acestea, participanții enumerați ca parte a așa-numitului NWAC, inclusiv o firmă de arhitectură și o companie există.

Tunelurile subterane

Asta sună destul de normal, dar există cu siguranță ceva ciudat în ceea ce privește sistemul automatizat de bagaje – în principal, că a costat foarte mulți bani și nu a funcționat niciodată. Sistemul, care a eșuat destul de spectaculos atunci când a fost testat pentru prima dată și pur și simplu nu s-a îmbunătățit niciodată, a fost unul dintre motivele deschiderii întârziate a DIA. Până în 2005.

Dar unde merg tunelurile? Poate la un buncar subteran? Majoritatea oamenilor par să creadă că aeroportul este de fapt sediul pentru ceva mai mult decât un aeroport – cum ar fi Noua Ordine Mondială sau propriul guvern American. Când a fost construită prima dată DIA, cinci clădiri masive au fost construite cumva incorect. În loc să fie demolate, au fost îngropate. Teoreticienii spun că, în cele din urmă, un lucrător a dat in vileag aceasta practica foarte ciudata, insa găsirea mărturiei sale originale despre acest subiect este aproape imposibilă.

Statuia Calului și picturile murala ciudate

Este greu de negat ciudățenia mascotei neoficiale a DIA – o statuie masivă de cal numită „Mustang albastru” care a ucis deja cel puțin un om. La 32 de metri înălțime și 9000 de kilograme (este confecționat din fibră de sticlă), „Mustangul albastru” este imens și impunător, iar ochii roșii strălucitori nu ajută la nimic. Acest lucru este uriaș și într-adevăr înfricoșător – și l-a ucis pe omul care l-a făcut. Într-adevăr Artistul Luis Jimenez a murit în 2006, când o bucată din capul sculpturii s-a rupt și i-a tăiat o arteră în picior. Statuia a fost terminată de copiii lui Jimenez în 2008 și ridicată în apropierea aeroportului. La vremea respectivă, aproape toată lumea era nemulțumită de decizie. Au fost create grupuri furioase pe Facebook. Petițiile au fost semnate. Toate fără rost.

Cele două picturi murale ale lui Leo Tanguma, care preiau spațiile largi de pe perete, au câteva nume drăguțe „Copii ai Visului Mondial al Păcii” și respectiv „În pace și armonie cu natura”, dar în realitate conținutul este îngrozitor. Soldații mascați îi urmăresc pe copii cu arme, animalele sunt moarte și ținute sub sticlă, iar întreaga lume pare să fi fost distrusă. 

Când analizezi simbolismul picturilor murale, îţi dai seama că ele spun o poveste terifiantă despre evenimente viitoare pe cale să se întâmple, de parcă ar fi un fel de profeţie. Există referinţe specifice, sociale şi politice şi alte detalii oculte care practic transformă aceste picturi într-un manifest al Noii Ordini Mondiale. Pictorul Leo Tanguma a confimat iniţial faptul că el a fost cel care a trasat liniile directoare pentru tablouri şi a fost plătit cu 100 000 $ pentru primele. Mai târziu, el a negat că a fost cel care a dat instrucţiunile şi a respins orice întrebări cu privire la sensurile ascunse din picturile sale. Precedentele picturi murale ale lui Leo Tanguma au fost tipice artei Chicano, cu încărcătură politică şi orientare spre comunitate. Cu toate acestea, activitatea sa de la DIA transmite o vibraţie total diferită, dând impresia că pur şi simplu a desenat viziunea altcuiva sursa

Cert este ca administratia aeroportului face multi bani de pe urma acestor zvonuri si teorii ale conspiratii. Mit sau realitate sute de oameni vin sa viziteze acest aeroport si datorita teoriilor aparute marketingul aeroportului s-a gandit sa profite de pe urma lor dupa cum puteti vedea mai jos:

Sursa
Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here