Ce secret ascunde Muntii Bucegi

0
541

Munții Bucegi sunt printre cele mai frumoase si unice atractii din tara. Munții Bucegi au devenit subiectul principal al știrilor nu din cauza vârfurilor pitorești sau a vieții sălbatice abundente, ci mai degrabă datorita afirmațiilor paranormale, care au apărut pentru prima dată în 2009, ce leaga o istorie mai putin cunoscuta despre aceast Parc National Bucegi de Sfinxul egiptean de la Giza

Una dintre atracțiile principale din Parcul Național Bucegi este Sfinxul și Babele. Înălțate pe Podișul Bucegi, aceste formațiuni de roci sunt formate de vânt și ploaie. Sfinxul este numit asa pentru că seamănă cu Sfinxul egiptean de la Giza. Aceste formațiuni au apărut în mod natural datorită eroziunii. Cu toate acestea, unii au ajuns să creadă că Sfinxul este un semnal al unei prezențe extraterestre pe Pământ.

Conspiratiile se lega de reteaua de tunele subterane care ar exista sub platou. Teoreticienii cred că în aceste tuneluri, s-ar putea găsi „camere imense, cu mese uriașe și scaune de piatră pentru oameni mult mai înalti decât noi”. Mergând mai departe, teoria sugerează că „Aceste încăperi au fost create cu 50.000 de ani în urmă și fiecare este conectată între ele, protejată de o sursă de energie care acționează pe măsură ce una este activată. Locațiile sunt: ​​în apropierea Sfinxului din Egipt, Bagdad, Muntele Kailash din Tibet și Munții Bucegi din România. Tunelurile interioare duc către o lume secretă pe platoul Gobi din Mongolia și în Antarctica.

Sursa

Aceste zvonuri au început în 2009 odată cu publicarea unei cărți intitulată Transilvanian Sunrise. În 2003, Pentagonul a descoperit, prin utilizarea tehnologiei prin satelit, o anomalie sub acest sfinx antic. Datorita celor mai înalte niveluri de Francmasonerie, Pentagonul a putut asigura o alianță cu cel mai secret departament al Serviciului Român de Informații, cunoscut sub numele de Departamentul Zero. Colaborarea românească cu autoritățile americane (și din anumite motive cu Vaticanul) este, probabil, motivul pentru care i s-ar fi permis aderarea la NATO.

În munți a fost descoperită o structură, un spațiu gol care pare să fi fost format de civilizația extraterestră, dar în același timp nu arăta ca o peșteră. Un satelit folosit de Pentagon pentru spionaj, bazat pe tehnologia bionică, a putut să descopere astfel de informații. Scanarea prin satelit a muntelui a relevat că două blocuri de energie blocau accesul la ambele camere subterane.

Cercetătorii au continuat să sape pentru informații dincolo de bariera de energie, care a provocat moartea a trei persoane și au fost surprinși să vadă că există o poartă solidă in stâncă. În peretele tunelului, chiar în fața porții se afla o suprafață de 20 cm pătrați. Piața era amplasată între uriașa poartă de piatră și bariera de energie invizibilă. Cezar Brad a considerat că există o oarecare compatibilitate între bariera energetică și el însuși. A atins ușor suprafața barierei energetice cu mâna și a reusit să treacă complet prin bariera. Această comandă unică a anulat bariera energetică, dar a deschis poarta de piatră. Marea Galerie arăta acum în întreaga sa splendoare, chiar dacă nu exista o sursă de lumină. Surprinzător după ce a oprit prima barieră energetică plasată la intrarea Marii Galerii, imensul scut emisferic de la celălalt capăt al camerei a început să emită radiații mai mari.

Energii ciudate formate în Platoul Bucegi


Legendele și misterele din jurul Sfinxului sunt un magnet pentru turiștii care vin să viziteze monumentul naturii din vârful Munților Bucegi In fiecare an la sfârșitul lunii noiembrie, pe 28, când are loc efectul „piramidei energetice”. Datorită razelor solare, deasupra Sfinxului se formează o așa-numită piramidă, despre care se crede că emite energie pozitivă.

Sursa 1
Sursa 2
Sursa 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here