Cronovizorul: dispozitiv folosit de Vatican pentru a privi viitorul și trecutul

0
531

Conform numeroaselor rapoarte și povești care au fost publicate de-a lungul anilor, printre multele presupuse secrete pe care le are Vaticanul, există un dispozitiv numit Chronovisor. Dispozitivul permite utilizatorului să observe evenimentele viitoare, precum și cele anterioare. Mulți cred că acest dispozitiv este unul dintre cele mai mari secrete păzite pe care umanitatea le-a avut vreodată.

Unii chiar cred că este un „instrument” crucial care a permis Vaticanului să-și păstreze influența și puterea de-a lungul anilor.

De când HG Wells a compus romanul său „Mașina timpului”, multe persoane au fost fascinate de ideea călătoriei în timp. Chiar și fizica teoretică visează la posibilitatea de a face să funcționeze într-o zi. Interesant este că, pe 2 mai 1972, un ziar italian a șocat lumea când a publicat un articol cu ​​titlu provocator: O mașină care fotografiază trecutul a fost în cele din urmă inventată .

Sursa

Articolul de știri a indicat că zeci de oameni de știință au creat un artefact care le-a permis să fotografieze trecutul, ba chiar să fie martorii unor relatări istorice importante legate direct de Isus Hristos.

Presupusul dispozitiv – care după mulți nu este altceva decât ficțiune – a fost construit în anii ’50 de o echipă de oameni de știință conduși de părintele Pellegrino Maria Ernetti, un fizician italian care a devenit în cele din urmă preot. Se crede că echipa a primit ajutor important de laureatul Nobel Enrico Fermi și faimosul savant de rachete Wernher von Braun.

Cronovizorul este un obiect relativ mic, care este echipat cu o serie de antene și este compus în întregime din tuburi catodice, unele cadrane și pârghii. Rapoartele părintelui Ernetti sugerează că cine folosește dispozitivul este capabil să capteze și să înregistreze locații specifice, evenimente importante și să urmeze în istorie, persoane notabile.

Se spune chiar că, în condiții perfecte, dispozitivul oferă utilizatorului posibilitatea de a prevedea ce ar urma să se întâmple în viitorul apropiat. Părintele Ernetti a dezvăluit însă că Cronicovisorul a funcționat prin „… prelucrarea radiațiilor electromagnetice reziduale rămase de numeroase procese…”

Cu toate acestea, părintele Ernetti a dezvăluit că, datorită acestei invenții, a reușit să asiste la distrugerea Sodomei și a Gomorei, precum și la alte evenimente istorice majore, cum ar fi fondarea Romei în 753 î.Hr. lucrarea „Thyestes”, scrisă de Ennio Quinto și reprezentată la Roma în anul 169 AC în versiunea sa originală și textul original al celor două tăblițe de piatră scrise de Dumnezeu (Exod 24:12), care au fost date lui Moise pe Muntele Sinai.

Preotul francez François Charles Antoine Brune a fost unul dintre primii care au auzit despre Cronovisor.


Sursa

Părintele Brune a fost foarte intrigat atunci când părintele Ernetti a dezvăluit că există o mașină care putea răspunde la toate întrebările legate de Biblie.

Când părintele François a întrebat despre Mașină, părintele Ernetti l-a descris Cronovizorul, spunând că este un dispozitiv care funcționa exact ca un televizor, dar în loc să primească transmisii de la posturile locale, cronovizorul a putut să capteze imagini din trecut și să permită privitorului „sa vada si sa auda”evenimente care au avut loc cu secole înainte.

Ernetti i-a spus lui Brune că aparatul a funcționat detectând imagini și sunete pe care umanitatea le-a „creat”, care „pluteau” în spațiu.

Se spune că acest dispozitiv intrigant și proiectul din spatele său au fost anulate de Vatican, dar nu distruse. Unii cred că este situat undeva laVatican, ascuns într-una din numeroasele camere, departe de societate.

Cu toate acestea, există și alte versiuni care sugerează că tatăl Ernetti și echipa sa au decis să demonteze în mod voluntar dispozitivul, deoarece, dacă ar cădea în mâinile greșite, ar putea crea „dictatura cea mai înfricoșătoare. ”

Interesant este că, înainte ca părintele Ernetti să moară în aprilie 1994, el a scris o scrisoare în care a INSISTAT că dispozitivul este real și nu era o farsă așa cum mulți credeau.

Părintele Ernetti a susținut că presupusa fotografie pe care cronovisorul a capturat-o pe Iisus Hristos pe cruce, arătând chipul întristat al unui bărbat cu barbă care privea spre cer era reală, chiar dacă unii critici susțin că imaginea era o reproducere a unei statui a lui Isus. într-o biserică din Perugia.

În 1994, părintele Ernetti a mai spus că „Papa Pius XII ne-a interzis să divulgăm orice detalii despre acest dispozitiv, deoarece mașina este foarte periculoasă. Poate să restricționeze libertatea omului … ”

Cu toate acestea, în 1988, Vaticanul a emis un decret prin care a avertizat că „oricine folosește, un instrument cu astfel de caracteristici va fi excomunicat.” După mulți, acesta a fost un avertisment inutil, deoarece, potrivit lor, cronovizorul nu a existat niciodată. Deci de ce să emiți un avertisment dacă a fost doar o altă farsă?

Sursa articol

Ce părere aveți despre povestea din spatele Cronicovizorului?