Faza de lumină inexplicabilă in Suedia

0
102

Următorul videoclip a fost realizat de Kristina Skis, rezidentă în Eskilstuna, Suedia. Kristina a spus că încearca să filmeze furtuna cu aparatul foto al telefonului, când a observat ceva foarte ciudat pe cer.

Fetele au fost atât de surprinse încât au conectat telefonul la computer și au urmărit cu atenție videoclipul cadru cu cadru. Potrivit acesteia, uriașul fulger a fost, de fapt, o coloană uriașă de lumină, care se ridica de la sol la cer.

La început, a crezut că este doar o reflecție în obiectivul camerei, dar mai târziu, a crezut că este imposibil, deoarece lumina era parțial întunecată de un pâlc de copaci.

Ea a concluzionat că este un fenomen cu adevărat diferit și nu doar o simplă iluzie. Materialul a devenit imediat popular printre utilizatorii web și a ajuns la numeroși ufologi și experți în aceste tipuri de fenomene. Desigur, mulți au ajuns la concluzia că există un fel de manifestare extraterestră. Este destul de cunoscut faptul că observațiile OZN-urilor apar mai frecvent în timpul furtunilor și furtunilor, deoarece acestea tind adesea să se ascundă în nori.