În interiorul Pământului este un alt soare și o civilizație umană – Acest lucru a fost ascuns publicului până acum

0
88

Teoria Pământului gol la interior

Mulți ani, oamenii de știință au păstrat ascuns secretul datelor uluitoare ale interpretării imaginilor Pământului din spațiu. O gaură imensă ar putea fi văzută clar în gheața Polului Nord, această deschidere uriașă situată în Polul Nord este aceea că se conectează la interiorul planetei noastre.

Recent, a fost observată o gaură similară pe planeta Venus, iar astronomii au început să creadă că planetele sunt goale în interior și au fost întrebați despre ce ar putea fi în interiorul planetelor.

Pământul gol este o teorie populară discutată frecvent în comunitățile teoreticienilor conspirației. Dar este doar o conspirație?

Există multe fotografii făcute din spațiu care o dovedesc. Unii cercetători susțin că există un mic Soare în interiorul Pământului și există chiar teorii științifice care explică cum funcționează totul. Ei susțin că o civilizație avansată trăiește în interiorul Pământului. Există relatări despre oameni (cum ar fi amiralul Richard Byrd) care se întâlnesc cu ființe interioare ale Pământului. Ființele interioare ale Pământului sunt considerate pașnice și înclinate să ajute omenirea „deasupra”.

Sursa