Inelele lui Saturn ar putea fi create artificial – VIDEO

0
195

Dr. Norman Bergrun, fost cercetător NASA, a  publicat o carte uimitoare Ringmakers of Saturn, in care a dezvăluit fotografii ale inelelor lui Saturn din zborul Voyager I în 1980. Voyager a fost trimisa langa inelele lui Saturn pentru a investiga unele anomalii. Printre observațiile de pe Pământ , inginerilor de la NASA nu le venea să creadă ce au găsit în imaginile care au fost trimise înapoi de catre Voyager.

Bergun declara intr-un interviu (vezi mai jos) „A trebuit să-mi semnez viața timp de treizeci de ani”. De asemenea, el a subliniat că există o limită la ceea ce poate spune chiar si acum și a dezvăluit că viața lui ar fi în pericol grav, dacă ar spune prea mult.

Având acces exclusiv la fotografiile brute ale NASA, trimise înapoi de la Voyager I în 1980, Bergrun a văzut de prima dată ce publicul general nu a fost lăsat să vadă, devenind astfel primul membru legitim, verificat al comunității științifice care a descoperit vehicule cilindrice.

Cartea lui Bergrun a expus pentru prima dată exact ceea ce a văzut Voyager, dar fiindca nu a reusit sa isi publice cartea în America, a călătorit în Scoția și, în cele din urmă, a publicat-o în Aberdeen, Scoția.

Una dintre fotografiile din cartea sa este a unui obiect construit artificial în inelul A al lui Saturn pe care îl numește „vehicul electromagnetic”. Are 2000 de mile lungime și peste 450 de mile în diametru, adică de două ori lungimea Marii Britanii! Ce fel de tehnologie avansata trebuie să existe pentru a construi un obiect de acea dimensiune și cine ar putea fi responsabil pentru un astfel de lucru imposibil al ingineriei?

Sursa

Dr. Bergrun a spus: „Nu știu cine l-a construit, dar ceea ce am aflat este că acesta exista în Saturn, acolo am descoperit prima dată. Și acestea incep sa apara si in Uranus și Jupiter … oriunde vezi acum câteva inele.

Sursa

Bergrun a crezut că ar putea fi posibil ca aceste masinarii să creeze inele, de unde și titlul cărții, dar alți cercetători au ridicat posibilitatea ca acestea să poată mina metalele prețioase și nutrienții care compun inelele Planetei Saturn.

În cartea sa din 1986, Bergrun a publicat pentru prima dată imagini cu aceste obiecte imense, verificându-și astfel afirmațiile ca fiind legitime. Imaginile pe care le prezintă arată „vehicule spațiale foarte mari, enorm de puternice, situate în vecinătatea lui Saturn și a lunilor sale”, după cum explică introducerea sa. 

Imaginile au fost obținute de autor folosind tehnici simple și repetabile de îmbunătățire aplicate fotografiilor NASA disponibile public de la Voyager 1 și 2. 

Cine este responsabil pentru aceste “nave extraterestre” are în mod clar acces la o tehnologie de neimaginat, care ridică încă multe întrebări legate de ipoteza extraterestră, intrebări care deocamdată vor rămâne fără răspuns.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here