Investigațiile dezvăluie China mai prosperă după Pandemie în timp ce alte națiuni suferă

0
108

Până în 2025, se estimează că populațiile din întreaga lume vor scădea cu un număr uimitor de 8 milioane de oameni sau mai mult, potrivit publicațiilor Deagel. În 2016 și apoi în iulie 2019, AnonHq.com a mai raportat că o pierdere de 10 la sută din populația lumii este datorata unui dezastru cataclismic. Numerele au fost estimate într-un raport special bazat științific, cunoscut sub numele de Global Catastrophic Risks.

Raportul, întocmit de Oxford University’s Global Challenges Foundation și Global Priorities Project , a evaluat cele mai mari pericole cu care se va confrunta populația umană în anii următori, inclusiv o pandemie globală, schimbări climatice și dezastre naturale. Echipa a întocmit raportul, cerând guvernelor mondiale să se pregătească.

„Există unele lucruri care se află la orizont, lucruri care probabil nu se vor întâmpla într-un an, dar s-ar putea întâmpla, care ar putea modela complet lumea noastră și face acest lucru într-un mod cu adevărat devastator și dezastruos. Istoria ne învață că multe dintre aceste lucruri sunt mai susceptibile decât credem intuitiv. Multe dintre aceste riscuri se schimbă și se dezvoltă pe măsură ce tehnologiile se schimbă și cresc și remodelează lumea noastră. Dar există și lucruri pe care le putem face cu privire la riscuri ”,

a declarat Sebastian Farquhar, director la Global Priorities Project to Associated Press la acea vreme.

În prezent, populația umană se confruntă cu mai multe situații cu risc ridicat, inclusiv schimbări climatice, pandemie în curs de evoluție a coronavirusului, care a văzut un virus răspândit din China la rate alarmante în întreaga lume și colaps economic ca urmare a ascunderii inițiale a coronavirusului in Wuhan. (COVID-19).

Cifrele actuale din lume anticipează milioane de creșteri ale populației pierdute și o scădere accentuată a Produsului Intern Brut. Populația mondială care se află în prezent în jur de 7,4 miliarde va fi scăzută la 6,9 miliarde în doar 5 ani scurti în 2025.

În mod ironic, națiunea în care au apărut pentru prima dată virusul, China, urmează să rămână aceeași în creșterea populației, în timp ce națiuni precum Italia, Australia și SUA vor observa scăderi semnificative și potențiale devastări economice. India și Rusia vor beneficia, de asemenea, de stabilitate rezonabilă.

Cifre pentru China

Populația actuală a Italiei va scădea de la 62 milioane la 44 milioane până în 2025;

Populația australiană va scădea comparativ de la 23 de milioane la 15 milioane, iar Statele Unite vor scădea de la 327 milioane de cetățeni la doar 100 de milioane.

Cifre pentru America

În ceea ce privește bugetele militare, Rusia va crește de la 79 miliarde USD la 186 miliarde dolari, în timp ce Statele Unite vor lupta, cel mai probabil din inflația viitoare, deoarece bugetul scade de la 637 miliarde dolari la 32 miliarde dolari.

Se prevede, de asemenea, ca rezultatele similare ale Regatului Unit, o scădere a populației ajungând la 7 milioane de oameni, iar bugetul militar de la 56 de miliarde de dolari la doar 1,4 miliarde de dolari.

Națiunile de pe glob se angajează în prezent în cheltuieli fără precedent într-o încercare coordonată de a stinge o recesiune globală, dacă nu, depresie. Acest lucru este spus publicului. Blocarea în masă este în curs de desfășurare în Europa, Statele Unite, Regatul Unit și va fi în curând Australia, deoarece se presupune că au crescut cazuri de coronavirus.

Raportul a solicitat diverselor guverne și comunității internaționale să pregătească, să planifice și să coordoneze răspunsurile, în loc să urmărească politicile și agendele politice pentru a agrava și mai mult situația. Cu toate acestea, este posibil să fi trecut deja punctul de angajament necesar pentru a evita calamitatea.

Sursa