Manipularea sistemului nervos prin câmpurile electromagnetice de la monitoare si TV

0
423

O tehnologie aparuta in google patern din 2003, care se ocupa cu inregistrarea inventiilor si pantentarea lor ne descriere efectele pe care le are undele electromagnetice si cum pot influenta sistemul nervos.

In prezentarea inventiei putem vedea schite cu televizoare si monitoare, acestea explicand clar si concis principiul care sta la baza manipularii sau a crearii cadrului propice pentru a putea influenta un subiect uman.

Efectele psihologice au fost observate la subiectii umani ca răspuns la stimularea pielii cu câmpuri electromagnetice slabe care sunt pulsate cu anumite frecvențe apropiate de ½ Hz sau 2,4 Hz, cum ar fi excitarea unei rezonanțe senzoriale.

Multe monitoare și tuburi TV, atunci când afișează imagini pulsate, emit câmpuri electromagnetice cu amplitudini suficiente pentru a provoca o astfel de excitație. Prin urmare, este posibil să se manipuleze sistemul nervos al unui subiect prin pulsarea imaginilor afișate pe un monitor de computer sau un televizor din apropiere.

Pentru acestea din urmă, imaginea care pulsează poate fi inclusă în materialul programului sau poate fi suprapusă prin modularea unui flux video, fie ca semnal RF, fie ca semnal video. Imaginea afișată pe un monitor de computer poate fi pulsată eficient de un simplu program de calculator. Pentru anumite monitoare, câmpurile electromagnetice cu impulsuri capabile de rezonanțe senzoriale excitante la subiecții apropiați pot fi generate chiar dacă imaginile afișate sunt pulsate cu intensitate subliminală.

Invenția se referă la stimularea sistemului nervos uman de către un câmp electromagnetic aplicat extern corpului. Un efect neurologic al câmpurilor electrice externe a fost menționat de Wiener (1958), într-o discuție despre gruparea undelor creierului prin interacțiuni neliniare. Câmpul electric a fost amenajat pentru a asigura „o conducere electrică directă a creierului”.

Un dispozitiv care implică un electrod de câmp, precum și un electrod de contact este „Graham Potentializer” menționat de Hutchison (1991). Acest dispozitiv de relaxare folosește mișcare, lumină și sunet, precum și un câmp electric alternativ aplicat în principal pe cap. Electrodul de contact este o bară de metal în contact cu picioarele goale ale subiectului, iar electrodul de câmp este o cască de metal emisferică plasată la câțiva centimetri de capul subiectului.

S-a descoperit că, într-adevăr, efectele fiziologice pot fi induse în acest mod de câmpuri electrice foarte slabe, dacă sunt pulsate cu o frecvență de aproape ½ Hz. Efectele observate includ relaxare, somnolență, senzația de presiune la un loc centrat pe marginea inferioară a frunții, un zâmbet tonic, o senzație tensionată în stomac și excitare sexuală, în funcție de frecvența.

Monitoarele TV pot fi făcute pentru a emite câmpuri electromagnetice cu frecvență joasă slabă doar prin pulsarea intensității imaginilor afișate. Prin urmare, un monitor TV sau un computer poate fi folosit pentru a manipula sistemul nervos al persoanelor din apropiere.

Anumite monitoare pot emite impulsuri de câmp electromagnetic care excită o rezonanță senzorială la un subiect apropiat, prin impulsuri de imagine atât de slabe încât să fie subliminale. Acest lucru deschide o cale pentru aplicarea răutăcioasă a invenției, prin care oamenii sunt expuși în mod inconștient la manipularea sistemelor nervoase pentru scopurile altcuiva.

O astfel de aplicare ar fi lipsită de etică și, desigur, nu este susținută. Acesta este menționata aici pentru a avertiza publicul cu privire la posibilitatea abuzurilor ascunse care pot apărea în timp ce sunteți online, sau în timp ce vizionați la televizor, un videoclip, emisunea preferata un film sau un DVD.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here