OFICIAL: Pentagonul lanseaza 3 videoclipuri cu OZN-uri si recunoaste ca sunt adevarate

0
1188
In videoclip se poate vedea cum obiectul se misca cu o viteza extraodinar de mare

Pentagonul a lansat oficial trei videoclipuri scurte care prezintă „OZN-uri” care au fost anterior lansate de o companie privată.

Videoclipurile arată ceea ce par a fi obiecte zburătoare neidentificate care se mișcă foarte rapid în timp ce sunt înregistrate de camerele cu infraroșu. In două dintre videoclipuri pilotii reacționează înmărmuiți de cât de repede se mișcă obiectele. O voce speculează că ar putea fi o dronă.

Marina a recunoscut anterior veridicitatea videoclipurilor din septembrie anul trecut. Le eliberează oficial acum, „pentru a clarifica orice concepție greșită din partea publicului cu privire la materialele care au circulat daca au fost sau nu reale sau dacă există sau nu mai multe videoclipuri”, potrivit purtătorului de cuvânt al Pentagonului, Sue Gough.

Videoclipurile Navy au fost lansate pentru prima dată între decembrie 2017 și martie 2018 de To The Stars Academy of Arts & Sciences, o companie co-fondată de fostul muzician Blink-182 Tom DeLonge care spune că studiază informații despre fenomene aeriene neidentificate.
În 2017, unul dintre piloții relata pentru CNN că s-a mișcat în moduri pe care nu le-a putut explica.

“Pe măsură ce m-am apropiat de el … a accelerat rapid spre sud și a dispărut în mai puțin de două secunde”. “Acesta a fost precum o minge de ping-pong, care a sărit de pe un perete. S-a lovit și merge în sens invers”.

DAVID FRAVOR, PILOTUL RETRAS AL MARINEI SUA


Pentagonul a studiat anterior înregistrări de întâlniri aeriene cu obiecte necunoscute ca parte a unui program clasificat de atunci închis, care a fost lansat la îndemâna fostului senator Harry Reid din Nevada. Programul a fost lansat în 2007 și s-a încheiat în 2012, potrivit Pentagonului, deoarece au evaluat că există priorități mai mari care aveau nevoie de finanțare.

Cu toate acestea, Luis Elizondo, fostul șef al programului clasificat, a declarat pentru 2017 la CNN că el crede personal că „există dovezi foarte convingătoare că s-ar putea să nu fim singuri”.
„Aceste aeronave – le vom numi aeronave – afișează caracteristici care nu se află în prezent în inventarul SUA și nici în orice inventar străin de care suntem conștienți”, a spus Elizondo despre obiectele pe care le-au cercetat. El spune că a demisionat din departamentul Apărării în 2017 pentru a protesta pentru secretul care înconjoară programul și opoziția internă pentru finanțarea acestuia.
Reid a replicat luni că a fost „bucuros” că Pentagonul a lansat oficial videoclipurile, dar că „zgârie doar suprafața cercetărilor și a materialelor disponibile.

SUA trebuie să arunce o privire serioasă și științifică asupra acestui aspect și a eventualelor implicații ale securității naționale”.

“Dacă piloții din Oceania sau din alte părți raportează pericolele de zbor care interferează cu antrenamentele sau le pun în pericol, atunci senatorul Warner vrea răspunsuri. Nu contează dacă este vorba despre baloane meteorologice, bărbați verzi sau altceva, nu putem pune viata piloțiilor noștri în pericol inutil “, a declarat la acea vreme Rachel Cohen, purtătorul de cuvânt al senatorului democrat Virginia Virginia.

Sursa