Proiectul REDSUN – un proiect secret pentru colonizarea Planetei Marte

0
162

Planeta Roșie a fost întotdeauna o țintă pentru NASA încă de la sfârșitul misiunilor Apollo. Întreaga populație a fost entuziasmată de pașii uriași în tehnologia spațială și inovația și a dorit să-și extindă limitele în viitorul apropiat.

Următorul obiectiv a fost Marte și avem motive să credem că NASA s-a concentrat pe o misiune personală pe acea planetă din anii ’70. Chiar dacă s-ar putea să pară nebunesc, știm că în 1965, Mariner 4 a devenit prima misiune de succes care a ieșit lângă suprafața Planetei Roșii.

În consecință, NASA a dorit să trimită astronauți acolo cât mai curând posibil, astfel încât să finanțeze un proiect secret similar cu Apollo, pe care l-au denumit PROIECT REDSUN și își propunea să colonizeze Marte. Cu toate acestea, este posibil ca NASA să fi întâlnit o formă de viață inteligentă pe această planetă, deoarece în anii care au urmat mai multe module au fost trimise pe Marte, probabil din cauza unor descoperiri.

Aruncați o privire la următorul videoclip în care puteți vedea unii astronauți la bordul unei nave spațiale care părăsesc Pământul și se apropie de o altă planetă care pare a fi Marte. Dacă presupunem că NASA a întâlnit semne de viață extraterestră pe Marte, atunci ar fi logic să ne gândim că vor rămâne liniștiți și, în cele din urmă, vor continua expeditii pe planeta respectivă fără a spune lumii planurile lor.

Sursa