Secretul Ascuns de la Resetarea Omenirii si Potopul din Biblie

0
620

Un eveniment important a avut loc în diferite părți ale lumii, lăsând în urma distrugeri mari, totuși schimbările catastrofale par a fi ignorate istoric și rar raportate. Unele dintre aceste evenimente care au avut loc recent, acum 400 de ani par să se alinieze cu profețiilor culturale, descrise acum mii de ani. Acest lucru ar sugera un posibil fapt că multe evenimente despre care se spune ca ar fi avut loc în antichitate ar fi putut fi la fel de recente ca acum câteva sute de ani.

Când privim mai de aproape multe imagini ale orașelor antice nu par atât de vechi pe baza a ceea ce știm acum despre arhitectură și construcție.

De ce ar fi profitabil ca o lume cu totul nouă să se dezvolte peste vârful unei vechi culturi ? Aceasta este cheia care lipsește si care poate remedia toate lacunele cronologice pe care le găsim in toata istoria.

De ce este important acest lucru?

Imaginile și volumul mare de informații care înconjoară acest eveniment ne atentionează să realizăm o dată pentru totdeauna că societățile ascunse pot modifica istoria umanității într-o perioadă foarte scurtă, cu puține observații. 

Și totuși dovezi sunt peste tot .

mud_flood_12

Alegeți orice oraș metropolitan din Europa, Rusia sau America cu clădiri vechi de 150 de ani sau mai mult. Închideți ochii și vizualizați următoarele: Un rând de ferestre din partea de jos parțial îngropate sub nivelul solului.

Recunoaste. Ai văzut nenumărate clădiri ca acestea. Clădiri vechi. Pot spune că aceste clădiri nu au încă două secole – sau mai vechi. Și ai trecut pe lângă ele. Ai împins sentimentul inconfortabil deoparte cu gândul la un film sau la o carte sau la o divă hollywoodiană – orice lucru sponsorizat de Illuminati. Te-ai gândit la jobul tău și la datoriile de sclavi suportate de guvernul corporativ pe care le numești o țară și o servești – orice pentru a ignora neregulile vieții de acasă din plantația de sclavi.

Ca și faptul că aceste ferestre subterane sunt adesea incluse lângă ușile subterane și sunt complet îngrădite. Dar nu acorzi nicio atenție acestui lucru. Ești un idiot pentru că te gândești la asta, mai bine te gandesti la vizionarea Netflix și la cea mai recentă mașină de tuns iarbă a vecinului tău. Nu ai auzit? Sunt ferestre de zi. Oamenii victorieni aveau un obicei neobișnuit de a construi ferestre mari și uși care duceau nicăieri, astfel încât să adauge puțină lumină solară și imaginație din povești într-o cameră întunecată.

Clădiri întregi, catedrale și palate, unele dintre ele care nu au aproape două sute de ani (conform relatării oficiale) sunt probabil îngropate sub paisprezece metri de sol. Orașe întregi, de fapt. Pe fiecare continent. În toată lumea. 

Biserica Sfânta Maria Magdalena Omaha_1.jpg
Biserica Catolică Sf. Maria Magdalena, Omaha, Nebraska – 1908

Biserica Sfânta Maria Magdalena Omaha_11.jpg
Biserica Catolică Sf. Maria Magdalena, Omaha, Nebraska – după săpături (Observați că ușa este acum o fereastră)

Explicația oficială este dată prin știința arheologică. Vedeți, acumularea de murdărie și resturi din afara casei se pare că se ridică la aproximativ cincizeci de centimetri la fiecare sută de ani. Întrebați un arheolog. Aparent, locuitorii orașelor de pe toate continentele de pe Pământ, la Moscova, Republica Cehă, Danemarca, Londra, New York, Boston, Seattle, Oklahoma City și Cairo, erau prea lenesi să ridice mătură. Pur și simplu au așteptat până când murdăria a îngropat complet ușa din față a catedralelor lor, a afacerilor, a clădirilor de apartamente și a locuințelor, înainte ca cineva să se gândească să ridice vechea și să scoată o nouă intrare, deși mai puțin grandioasă decât prima și cu un etaj mai mare.

-Noel

Biserica Sfânta Maria Magdalena Omaha_8.jpg

Toate aceste structuri îngropate și resturi sunt ceea ce a existat înaintea marelui potop biblic? Acest eveniment a fost mai recent decât credem? Oare ar fi putut omul de atunci să se inunde, să se destrame și să reseteze pământul cu un motiv mai sinistru? Indiferent de caz, teoria Potopului (sau orice doriți să o numiți) deține un mare mister și ne face sa ne intrebam despre trecutul nostru adevărat.

Sursa 1
Sursa 2