Suprimarea energiei gratuite

0
148

Oamenii de stiinta au inventat o sursă de energie fără costuri, fără poluare, nelimitată, care ar putea alimenta planeta și preveni schimbările climatice, dar existența acesteia este acoperită, s-a afirmat șocant.

„Suprimarea energiei gratuite” are loc pentru ca liderii mondiali poata profita în continuare din comerțul global cu combustibili fosili, susține o teorie extraordinară a conspirației .

Multe grupuri susțin că, de mai mulți ani, surse de energie viabile din punct de vedere tehnologic, fără poluare, fără costuri, sunt disponibile pentru ca omenirea să beneficieze, însă guvernele și industria combustibililor fosili se asigură că nu vor ieși niciodată la suprafață din cauza miliardelor realizate prin petrol, gaz și cărbune.

De asemenea, se sugerează că sistemul capitalist mondial s-ar prăbuși dacă oamenii ar fi capabili să genereze energie electrică și electricitate gratuit.

Teoria se concentrează în jurul afirmațiilor că oamenii de știință au inventat tehnologii viabile pentru crearea de energie liberă, inclusiv mașini perpetue de mișcare, generatoare de fuziune la rece și generatoare pe bază de torus.

Teoria mai susține că există echipamente care pot extrage puterea utilizabilă din rezervoarele de energie neconvenționale, cum ar fi energia cuantică a vidului cuantum cu zero, pentru costuri reduse sau fără costuri, dar că oricine încearcă să progreseze si sa studieze, si sa faca cercetari este redus la tăcere sau chiar ucis înainte ca sursele de energie să fie lansate.

La polul opus al acestei teorii cei mai multi se leaga de extraterestii

Unii susțin că „tehnologia sursei de energie gratuite” a fost furnizată de vizitatori extratereștri pe Pământ sau că oamenii de știință de pe Pământ au lucrat cum să o dezvolte după tehnologia OZN-urilor prăbușite aici.

Alte afirmații spun că unele sisteme de energie liberă ar putea fi folosite și ca armă electro-magnetică, iar SUA este îngrozită ca aceste informații să ajungă în mâinile greșite.

Dar, cu fiecare teorie a conspirației vin si parerile contra.

Steven Novella susține că a eliminat întreaga teorie folosind gândirea logică pe blogul Neurologica.

El a scris: „Dacă energia liberă ar fi reală, cineva ar face-o să se întâmple. În mod ironic, însăși existența mișcării de energie liberă dovedește greșit propriile teorii ale conspirației. Dacă o companie ar putea produce o mașină autentică capabila sa produca energie liberă, ar face-o și ar deveni cea mai bogată companie din lume. Mai mult, energia gratuită ar îmbunătăți calitatea vieții tuturor. Indiferent cine ești, viața ta ar deveni mai bună cu energia liberă”

Oricum ar fi cu siguranta cercetarea energiei libere ar imbunatati calitatea vietii. Cu totii ne temem de progres dar poate daca in secul acesta , in urmatorul secol civilizatia va prospera si va trai mai bine invatand din greseli si aplicand princiipii moderne.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here