Un fost pilot CIA pretinde că Luna este locuibila cu peste 250 de milioane de cetățeni

0
93

Un fost pilot al CIA numit John Lear a afirmat recent că Luna este un loc viu cu peste 250 de milioane de cetățeni. Acest om a fost destul de celebru printre teoreticienii conspirației. El a susținut că a descoperit structuri ciudate pe suprafața Lunii și chiar a arătat câteva imagini care ar dovedi aceste afirmații.

De fapt, mulți astronomi amatori au înregistrat recent ceva similar cu o proiecție holografică a suprafeței Lunii. Există multe persoane care cred cu tărie în existența unei societăți secrete care se ascunde pe Lună, așa că cine știe, poate această hologramă le acoperă.

În video-ul lui Lear, putem vedea câteva imagini preluate dintr-un observator din 1947. Se presupune că ar fi prezentat un imens cataclism care a avut loc la nord-vestul craterului Endymion. El continuă să povestească cum a fost creată Luna în Jupiter în urmă cu mai bine de 40 de milioane de ani și că în timpul epocii de gheață, traiectoria electromagnetică a fost blocată pe orbita Pământului. Și atunci a început să apară civilizația pe Lună. Potrivit Lear, locuitorii Lunii sunt extratereștri umanoizi. În cele din urmă, el a spus că Pământul este un fel de planetă – o închisoare care servește ca loc pentru pedepse. Există multe alte planete precum Pământul, a concluzionat el.

Sursa