Un joc de cărți prezice planul Illuminati dar si Coronavirus. Coincidenta sau realitate?

0
433

În 1995, designerul de jocuri Steve Jackson a creat un joc de cărți numit Illuminati: The Game of Conspiracy. Când joci, îți asumi rolul stăpânilor din umbră, care presupune că alcătuiesc elita conducătoare a Iluminatilor. Misiunea ta este să lansezi atacuri asupra propriului tău popor și, în general, sa ascunzi orice pentru a acționa planurile malefice in a-ți ridica propria avere și, mai important, pentru a-ți întări rezistența cu ironie asupra dominației mondiale.

Odată cu cărțile distribuite, puteți lansa atacuri teroriste în clădiri înalte, bombarda Pentagonul, răspândi boli create artificial și chiar rescrie cărțile de istorie pentru a vă ajuta regatul terorii din culise sa creasca in putere.

Cel mai remarcabil lucru al acestui joc, însă, sunt ilustrațiile de pe fiecare carte, unele dintre ele având o asemănare neobișnuită cu dezastrele din viața reală, precum 9/11 și scurgerea de ulei Deepwater Horizon.

Mulți teoreticieni ai conspirației sunt siguri că Iluminații există cu adevărat și că Steve Jackson a avut informații privilegiate in vederea aplicarii Noii Ordini Mondiale.

Ei cred că Jackson și echipa sa de regizori de artă, ilustratori și designeri grafici, au făcut ca aceste cărți să ne avertizeze cu privire la pericolul iminent care se va apropia în următorii 20-30 de ani. Pare îndepărtat, dar după multe cercetari si analize, fac sa te intrebi daca poate exista un adevăr in această bizară teorie.

În total sunt 330 de cărți. Fiecare a fost desenata manual de la începutul anilor 90 de o echipă de cinci ilustratori cărora li s-au oferit îndrumări de către directorul de artă Alain Dawson și editorul Steve Jackson. SJ Games (compania lui Jackson) era o mică companie la acea vreme. De unde ar fi putut obține informații top-secret de la cele mai înalte eșaloane ale unei organizații umbroase, care controlează lumea? Nu ar putea fi de la hackerii care au lucrat pentru ei.

În 1990, birourile SJ Games au fost atacate de serviciul secret american, care a luat documente și hard disk-uri, unele conținând informații despre jocul Illuminati. Cei care cred în această conspirație vă vor spune că serviciile secrete s-au sesizat pentru că știau că Steve Jackson și echipajul său vor dezvălui în mod viclean planul de acțiune al Illuminati prin intermediul acestui joc de cărți.

Privind cărțile de joc, nu este greu de văzut de ce, cei cu ochi pentru conspirație și un sentiment persistent de paranoia le interpretează ca fiind profeții pentru dezastre mondiale. Imaginile detaliate ale explozării turnurilor gemene, a cutremurelor și a forțelor de ordine marțiale brutale nu trebuie să fie îndoite la jumătate sau studiate cu capul în jos pentru a vedea care este presupusul mesaj. Ilustrațiile sunt clare – deși coincidența probabilă – sunt suficiente pentru a trimite fiori în spinarea chiar și a celor mai împietriți cinici și sceptici.

Cartea “Twin Towers” arată doi zgârie-nori în picioare unul lângă celălalt, cu o explozie aprinsă cam în același loc în care primul avion a lovit World Trade Center în 2001.

Sursa

Coronavirus a fost prezisa de jocul de cărți și arată cum se va încheia

Cartea Epidemiei dezlănțuie devastari nespuse asupra jucătorilor, despre care unii comentatori Reddit cred că poate fi legată și de criza coronavirusului.

Sursa: DailyStar

Postat în sub-redditul conspirativ, thakidd spunea: „Deci… jocul nostru de cărți preferat din 1995 pare să știe totul.

Apoi a inclus cartea, care arăta masti chirurgicale, manusi de unica folosinta și medicamente lângă seringi si pungi.

Aceasta are textul „Dezastru! Acesta este un atac pentru a distruge orice loc. Nu necesită o acțiune. Puterea sa este de 14. Acesta nu este un atac instantaneu, alte grupuri pot interfera în mod normal. „Dacă atacul reușește, ținta este devastată. Acest atac nu poate distruge ținta. ”

În mod crucial,cartea indic ă că va fi o devastare, dar nu o distrugere totală – o prezicere că lumea se va recupera din actuala pandemie globală.

VEZI AICI TOATE CARTILE

Sursa