VIDEO: In 1942 Rusia a avut primul contact cu Extrateresti potrivit documentelor secrete rusești

0
693

Aceste zvonuri s-ar putea să nu surprindă pe nimeni, deoarece cunoștințele din Rusia despre civilizațiile extraterestre nu sunt nimic nou. Se presupune că primul contact al Rusiei cu E.T. a avut loc în 1942, când au fost planificate o serie de întâlniri diplomatice pentru a discuta interesele reciproce. Toate acestea, potrivit documentelor secrete rusești. Ei bine, potrivit documentului, totul s-a întâmplat când în 1961 a avut loc un incident în care au fost implicate trei entități a căror sosire a fost înregistrată și detectată de ofițeri ruși.

În 1969, în statul Sverdlovsk, a fost raportat un OZN prăbușit, iar rămășițele sale au fost achiziționate de armata rusă. Resturile OZN-ului și ale unuia dintre extratereștri au fost duse într-o bază secretă și au fost analizate. În conformitate cu generalul A. G. Ponomarenko, KGB a trebuit să aibă grijă să se asigure că agenții secreți implicați în acest tip de muncă vor raporta orice tip de știri autorităților speciale.

În 1989, radarul militar sovietic a urmărit un obiect zburător neidentificat și a încercat – fără succes – să stabilească un contact cu acesta. OZN-ul a fost evaluat ca „ostil”, iar apărările sovietice au fost alertate. Membrii echipajului au fost radiați și contaminatI. La scurt timp, a ajuns un elicopter și OZN-ul a fost transportat la baza aeriană din Mozdok.

În OZN au fost găsiți trei extratereștri, dintre care unul încă era în viață. O echipă de medici a încercat cu orice preț să țină străinul în viață, dar nu au reușit. Toate cele trei creaturi aveau o înălțime de aproximativ 3-4 metri. Pielea era albastră și verde, cu o textură reptiliană. Aveau părul și ochii mari negri, cu membre lungi și subțiri. Cadavrele au fost depozitate în containere de sticlă, iar OZN-ul a fost transportat în portul spațial Kapustin Yar. Toate aceste informații au fost furnizate de trei anchetatori ruși: Anton Anfalov, Lenur Azizov și Alexander Mosolov. Cu toate acestea, nu au documente sau dovezi care să le susțină revendicările.

Sursa